Fájdalommentes fogászat megfizethető árakon
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

“Nagyon nehéz volt megtalálni a megfelő fogorvost, de szerencsére megtaláltam a Harmónia Stúdiót. Ezen a fogászat részletre is tudok fizetni. Minden fog problémám megtudták oldani, ezt nagyon köszönöm nekik!”

— Fekete Annamária

“Nekem az élet minden területén szükségem van a harmóniára, és ez alól a fogorvosom sem lehet kivétel. Sőt talán ott van a legnagyobb szükségem rá…”

— B. Kovács Erika

Milyen pótlásra van szükségem?

Fogpótlás

Vessen véget a fogatlanságnak! A nálunk készült fogpótlások valóban természethűek és személyre szabottan készülnek. Ez annak köszönhető, hogy a fogtechnika elérhető közelségben van. Így akkor sem kell napokat várnia, ha különleges kívánságai vannak.

Implantátum

Csúcstechnológia eredménye a tökéletes mosoly és az erős rágás. Az implantátumra készülő fogpótlás ugyanolyan erős és használható lesz, mintha a fogpótlás saját fogra készülne. Természetesebb, mint bármilyen más eszköz.

Műfogsor

Teljes foghiány esetén a kivehető Műfogsor a leggazdaságosabb megoldás! Válasszon az általunk kínál természetes hatású, modern, teljes, részleges vagy kombinált fogsorok közül, és garantáljuk hogy senki nem fogja észrevenni, hogy műfogsort visel!

Harmónia Fogászat

Pin It on Pinterest

Share This

Visszahívjuk?


Amennyiben hétvégén kéri a visszahívást, legkorábban hétfőn keresni fogjuk.

Harmónia Fogászat

Pin It on Pinterest

Share This