Magas minőség, fájdalommentesség – Barátságos árakon
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

Rólunk

Fájdalommentes, belvárosi fogászat.

A Harmónia Fogászati Stúdiót azért hoztuk létre, hogy barátságos, harmonikus  légkörű fogászati ellátást biztosítsunk a hozzánk fordulóknak. Olyat, ahol családias a hangulat, ahol mindenki jól érzi magát és könnyen feloldódik. Magas minőségű szolgáltatásainkat fájdalommentesen végezzük.

Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, köszönhetően svájci beszállítóinknak. Modern, a legkorszerűbb fogorvosláshoz nélkülözhetetlen berendezésekkel rendelkezünk. Ez az alapja  annak, hogy kezeléseinket nyugodt légkörben végezzük, barátságos, korrekt árakon ( akár részletfizetéssel is). Célunk az, hogy aki minőségi fogorvoslásra vágyik, annak a szolgáltatásunk elérhető legyen.

Munkatársaink lelkiismeretes szakemberek, akik igyekeznek minden korosztály fogorvosi problémáira és igényeire nagyfokú odafigyeléssel, fájdalommentes és személyre szabott megoldást találni. Célunk, hogy pácienseink elégedetten, magabiztos mosollyal távozzanak rendelőnkből, felfedezve, hogy létezik kellemes, fájdalommentes fogászati élmény.

Dr. Lévai Krisztina
Konzerváló fogászat
és Fog-és szájbetegségek szakorvosa
Péter Fanni
asszisztens, dentálhigiénikus
Dobé Zsuzsanna
asszisztens, dentálhigiénikus

Akik már jártak nálunk

“Nagyon nehéz volt megtalálni a megfelelő fogorvost, de szerencsére megtaláltam a Harmónia Fogászatot. Minden fogaimmal kapcsolatos problémámat meg tudták oldani, hálás vagyok nekik!”

— Lakatos Katalin

“Öröm és BOLDOGSÁG! Köszönöm”

 

— Ágnes Harsányi

Milyen pótlásra van szükségem?

Fogpótlás

Vessen véget a fogatlanságnak! A nálunk készült fogpótlások valóban természethűek és személyre szabottan készülnek. Ez annak köszönhető, hogy a fogtechnika elérhető közelségben van. Így akkor sem kell napokat várnia, ha különleges kívánságai vannak.

Implantátum

Csúcstechnológia eredménye a tökéletes mosoly és az erős rágás. Az implantátumra készülő fogpótlás ugyanolyan erős és használható lesz, mintha a fogpótlás saját fogra készülne. Természetesebb, mint bármilyen más eszköz.

Műfogsor

Teljes foghiány esetén a kivehető Műfogsor a leggazdaságosabb megoldás! Válasszon az általunk kínál természetes hatású, modern, teljes, részleges vagy kombinált fogsorok közül, és garantáljuk hogy senki nem fogja észrevenni, hogy műfogsort visel!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This