Fájdalommentes fogászat megfizethető árakon
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

Rólunk

Fájdalommentes, belvárosi fogászat.

A Harmónia Fogászati Stúdiót azért hoztuk létre, hogy barátságos, harmonikus  légkörű fogászati ellátást biztosítsunk a hozzánk fordulóknak. Olyat, ahol családias a hangulat, ahol mindenki jól érzi magát és könnyen feloldódik. Magas minőségű szolgáltatásainkat fájdalommentesen végezzük.

Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, köszönhetően svájci beszállítóinknak. Modern, a legkorszerűbb fogorvosláshoz nélkülözhetetlen berendezésekkel rendelkezünk. Ez az alapja  annak, hogy kezeléseinket nyugodt légkörben végezzük, barátságos, korrekt árakon ( akár részletfizetéssel is). Célunk az, hogy aki minőségi fogorvoslásra vágyik, annak a szolgáltatásunk elérhető legyen.

Munkatársaink lelkiismeretes szakemberek, akik igyekeznek minden korosztály fogorvosi problémáira és igényeire nagyfokú odafigyeléssel, fájdalommentes és személyre szabott megoldást találni. Célunk, hogy pácienseink elégedetten, magabiztos mosollyal távozzanak rendelőnkből, felfedezve, hogy létezik kellemes, fájdalommentes fogászati élmény.

“Nagyon nehéz volt megtalálni a megfelő fogorvost, de szerencsére megtaláltam a Harmónia Stúdiót. Ezen a fogászat részletre is tudok fizetni. Minden fog problémám megtudták oldani, ezt nagyon köszönöm nekik!”— Fekete Annamária

“Nekem az élet minden területén szükségem van a harmóniára, és ez alól a fogorvosom sem lehet kivétel. Sőt talán ott van a legnagyobb szükségem rá…”— B. Kovács Erika

Harmónia Fogászat

Pin It on Pinterest

Share This

Visszahívjuk?


Amennyiben hétvégén kéri a visszahívást, legkorábban hétfőn keresni fogjuk.

Harmónia Fogászat

Pin It on Pinterest

Share This