Fájdalommentes fogászat megfizethető árakon
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

Tökéletes mosoly, fájdalommentesen

Magas minőség garanciával.

A fogatlanság, legyen az részleges, vagy teljes nem egy betegség. Az egy olyan állapot, ami fizikailag és esztétikailag is kényelmetlen, hatással van a mindennapi életünkre, az arc harmóniájára, a mosolyunkra. Elsősorban szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, miszerint az implantátum beültetése fájdalmas. Ez nem feltétlenül igaz. Az állcsontban, ahová becsavarozásra kerülnek az implantátumok, nincsenek olyan idegvégződések, melyek éles fájdalmat tudnának okozni a beavatkozás ideje alatt. A visszajelzések alapján, sokkal félelmetesebb jelentőséget tulajdonítanak a páciensek az implantációnak, mint amekkora kellemetlenséggel járt ez valójában a gyakorlatban.

Az implantátumos fogpótlás részei a következők:

  • implantátum csavar
  • ínyformázó, gyógyulási csavar
  • felépítmény
  • pótlás, ami lehet fix beragasztott vagy overdenture
fogászati implantátum elhelyezkedése a csontozatban a mellette lévő foghoz képest

Harmónia Fogászat implantátum

Mi az implantátum?

Az implantátum valójában nem fog, hanem műgyökér beültetést jelent, amelyet az elvesztett fogak helyére ültetnek be sebészeti úton. Ez a csontba kerül beültetésre és abból nem lóg ki. A gyógyulási idő elteltével, ehhez rögzítjük a felépítményt. Ez már kiemelkedik az ínyből és pillérként szolgál a jövőbeni pótláshoz  Az implantátumra készülő fogpótlás ugyanolyan erős és használható lesz, mintha az természetes fogakra készülne. Természetesebb mint bármilyen más protetikai eszköz, nagy stabilitást eredményez és nagyságrendekkel jobb rágóképességet biztosít, mivel a rágás közben terhelt pillér fog nem csak az íny felületén támaszkodik, hanem beépül a csontozatba és a rágóerők eloszlásával, hosszútávon biztosított a funkcionális képesség.

Az implantációról

A beavatkozás előtt minden esetben egy állapotfelméréssel kezdünk, ennek alkalmával egy panoráma rtg. felvétel  láttán meg tudjuk határozni a jövőbeli szükséges implantátumok méretét és számát. Fontos tényező, hogy nem kell az összes hiányzó fogat implantátumokkal pótolni, ugyanis a fogászati implantátum legfőbb funkciója a megfelelő pótlás alátámasztása pillérként és ehhez nem biztos, hogy annyi darab fogra van szükség, mint ahány fog hiányzik. Két pillér fog képes akár két másik fog alátámasztására is. Ez mindig szubjektív döntés eredménye, függ a meglévő csontozat állapotától, a csonttömeg méretétől. Így érünk el hosszútávon működő stabil eredményt.

Az implantáció folyamata a tervezést követően több hónapos közös együttműködést követel. A beültetett műfoggyökér csontosodása után lehet elkezdeni bárminemű pótlást. Ez általában 2-6 hónap. Minden esetben igyekszünk az esztétikai követelményeknek is eleget tenni, ha a páciens igényli a végleges pótlás elkészültéig van lehetőség ideiglenes pótlásra.

Az állapotfelmérés után, minden esetben ha szükséges előbb ellátjuk az esetleges meglévő fogproblémákat. A fogbeültetéshez a műtéti terület gyulladás mentessége elengedhetetlen, a száj teljes rehabilitációjával együtt. Nem lehetséges hosszútávú sikeres beavatkozás a szájhigiéniai szabályok szigorú betartása nélkül. Az implantátum csavar a csonttal egybeépül, de az ínnyel való kapcsolata lazább. Egy nem megfelelő szájhigiénia nagy károsodást okozhat a beültetett fog körül. A higiéniai szabályok betartásával az implantátum egy életre szóló megoldás.

 
 
február 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3

Lehetséges pótlás fajták implantátummal

Sorvégi hiány esetén –
a lehetséges fogpótlás meglévő pillérek nélkül egy kivehető részleges protézis lenne. Sokan nehezen tudják elviselni ezt a típusú pótlást, ezért a hátsó régióba a csontozattól függően fogimplantátummal lehet a megfelelő pillérek hiányát pótolni.

Egy-két foghiány esetén – implantátum egy-két foghiány esetén mivel az implantátum csökkenti a fogágy sorvadását, érdemes az elvesztett fog után minél hamarabb pótolni a hiányt. A hiány mellett meglévő ép fogakat nem kell lecsiszolni, így teljesen épen maradnak a maradó meglévő fogai.

 

Teljes fogatlanság esetén –
implantátum teljes fogatlanság esetén lehetőség van teljes fix, rögzített körhíd vagy kivehető fogsor rögzítésére 4-6 db. implantátumra esettől függően. Ezek mind funkcionálisan, mind esztétikailag a valódi fogak értékével bírnak.

                      Lépésről lépésre

Az implantátum előnyei:

  • az implantátumra helyezett fogak biztonságos és tiszta beszédet biztosítanak.
  • teljes fogatlanság  esetén nagyobb stabilitást, komfortérzetet, jobb rágóképességet, kiváló esztétikai hatást nyújt a hagyományos protézissel szemben.
  • megszűnik a beesett arc, amit a foghiány okoz,  ugyanis az implantátumokon rögzülő koronák és hidak anatómikusak, azaz ugyanannyi helyet foglalnak el szájban, mint a  természetes fogak, így maximális kényelemérzetet és tökéletes esztétikát biztosítanak
  • a hagyományos protézissel ellentétben, nincs a szájpad eltakarva, ezzel a rágóképesség és az ízérzékelés is a régi marad.
  • a beültetett implantátumok a rágóerőt a csontra közvetítik, így megakadályozzák a csont és íny szöveteinek sorvadását, leépülését.
Vajon Önnek is az implantátum volna a megoldás? Jöjjön el hozzánk, és az állapotfelmérés során megtaláljuk a legjobb lehetőséget a tökéletes mosolyához!

Most az implantátum(csavar+műtét+varrat)140.000 Ft. helyett 99. 000 Ft.

Az implantátum további részei a gyógyulási csavar, felépítmény és a pótlás 3-6 hónap elteltével készülnek el.

Egy vissza nem térő ajánlatunk van Önnek:

7 500 Ft-ot adunk ajándékba MOST!
Állapotfelmérés, konzultáció, és kezelési terv 7 500 Ft helyett most első alkalommal díjmentesen.
Fogbeültetésre teljeskörű garanciát vállalunk, fájdalommentes beavatkozással, és félévente ingyenes kontrollt biztosítunk.

Szigorú garanciákat vállalunk

1. Minőségi garancia:

Az általunk végzett fogászati beavatkozásokra minőségi garanciát vállalunk. Ez implantáció esetén 2 év.

2. Árgarancia:

Minden beavatkozás előtt, kérés nélkül biztosítjuk Önnek az árajánlatunkat írásban, és garantáljuk, hogy a kezelési tervben meghatározott árak nem változnak.

Ne várjon tovább!

Szabaduljon meg a hiányos fogsora okozta összes
kellemetlenségtől gyorsan és fájdalommentesen!

Ne feledje! Az orvosaink kapacitása véges, a szabad időpontok pedig fogynak.
Jelentkezzen, és foglalja le a saját időpontját az állapotfelméréshez, és takarítson meg 7 500 Ft-ot!

Pin It on Pinterest

Share This

Pin It on Pinterest

Share This