Magas minőség, fájdalommentesség – Barátságos árakon
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

Hogyha az esztétikus, szép fogsor a cél, a modern fogorvostudomány manapság szinte korlátlan lehetőségeket kínál.

Mikor alkalmazható kerámia héj?

A teljesen kerámiából készült héjat elcsavarodott, lepattant, letört vagy rövidebb frontális fogak esetében alkalmazzuk.

Készítésének oka még lehet nagymértékű elszíneződés, kedvezőtlen fogforma, a fogak kedvezőtlen tengelyállása, túl nagy hézag két szomszédos fog között, ráadásul olyan fehérségű fogakat biztosít Önnek, amelyekre mindig is vágyott.

A letört fog nemcsak kinézetünket befolyásolhatja, hanem kezelés nélkül később az alatta lévő foggyökér problémáihoz vezet.

Ennek egyik kitűnő kezelési módja a kerámia foghéj. A természetes fog megtartása mellet csupán az optikai megjelenés változik meg.

Ezt a hajszál vékony, teljesen kerámiából készült, fényáteresztő héjat egyénre szabva készítik el, hogy pontosan illeszkedjen az elszíneződött vagy letört fogra.

Az értékes fogzománc a legmesszemenőbbekig megkímélt lesz, mivel csak egy nagyon keveset kell lecsiszolni a fogból ahhoz, hogy ezek a kerámia héjak felhelyezhetők legyenek.

Lenyűgöző fényáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek, és teljesen úgy néznek ki, mint természetes fogai. Teljes mértékben fémmentesek, és teljesen biztonságosak.

A kerámia héj a fogaknak többnyire csak az ajak felőli felszínére készített vékony (kb. 0,5 mm vastagságú) kiegészítése.

A kerámia héjakat egy speciális fogászati ragasztóval illesztik az előkészített fogakra, ennek köszönhetően a héjak hosszú időre rögzülnek.

Egy optimális, esztétikus és természetesnek ható fogpótlást testesítenek meg. Minden egyes darab precíziós munka. Az elért hatás tartós, a restauráció nem színeződik el.

 

Árak

Kerámia héj 48 000 Ft

 

Mosolyogjon bátran rövid időn belül!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This