Svájci minőségű fogászat, barátságos magyar árakon
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

Hibátlan, esztétikus műfogsor.

Legyen 10 évvel fiatalabb, egy új műfogsorral!

Mi fogorvosok pontosan tudjuk, hogy mekkora gondot jelent a foghiány. Nemcsak az evés okoz gondot, amit egy műfogsor megoldhat (illetve később egyre több egészségügyi problémát), hanem a szégyenérzet is. Amikor nem mer mosolyogni és nem szívesen beszél, vagy bátortalanul eszik mások előtt. Tudjuk, hogy ez a foghiány nem csak fizikai problémákat okoz, hanem előbb-utóbb az ember önbizalmát is jelentősen aláássa.

Nem csoda, hiszen a legtöbb ember a hiányos fogazatot az ápolatlansággal azonosítja. Mindenkinek nem lehet megmagyarázni, hogy fogpótlás nem is olyan egyszerű dolog. A foghiány sokat öregít is, mert megváltoztatja az arcvonásokat, mivel az arc izmai elveszítik támasztékukat.

Képzelje el, hogy milyen lenne, ha egy pillanat alatt tökéletes fogsora lenne, hibátlanul és hófehéren! A mai modern protézisek  annyira TERMÉSZETES HATÁSÚAK, hogy senki sem fogja észrevenni, hogy Ön műfogsort visel!

műfogsor fogak elhelyezkedése az mosoly szempontjából

A műfogsor nem csak az idősek fogpótlása

A teljesen kivehető fogsor (ismertebb nevén a műfogsor) még ma is a legelterjedtebb fogpótlási módszer. A teljes fogatlanság helyreállításának leggyakoribb módja. A közhiedelemmel ellentétben a műfogsor viselése nem csak az idős korosztályra jellemző. Ennek oka, hogy ez a leggazdaságosabb megoldás, ha már nincsenek menthető fogak egy rögzített fogpótlás készítéséhez.

Elkészítése és viselése nem mindig a legegyszerűbb, de a műfogsor ára a többi fogpótláshoz képest nagyon kedvező.

Milyen lenne, ha végre a hibátlan fogsorával tökéletes lenne a mosolya?

Természetesen sokkal magabiztosabban mosolyogna. Nem stresszelne többet azon, hogy mit gondolnak mások. De nem csak a tökéletes műfogsor miatt lenne magabiztosabb, hanem azért is, mert végre tökéletesen tudna rágni. Így már azok az egészségügyi problémák sem fenyegetnék, amik a tökéletletlen rágás következményei. Vagyis egyszerre duplán nyerne ezzel.

műfogsor

műfogsor, protézis kinézete a páciens elégedett mosolyával
egy nő boldog és egészséges harapása

Újra egészségesen étkezhet

A megfelelő emésztés szempontjából nélkülözhetetlen, hogy a táplálék jól feldarabolva, megrágva kerüljön a gyomrunkba. Teljes foghiánynál a fogyasztható ételek minősége és mennyisége jelentősen lecsökken. Orvosi szempontból a megfelelő rágóképesség helyreállítása a legfontosabb feladat a műfogsor elkészítésekor.

 • Esztétikailag tökéletes látvány
  A mai modern protézisek annyira hasonlítanak a saját természetes fogakhoz, hogy külső szemlélő általában nem is veszi észre, hogy Ön műfogsort visel!
 • Az arc kisimul, visszanyeri eredeti formáját
  A foghiány teljesen megváltoztatja az arcvonásokat is.
  Protézissel a beesett arc kitelik, a foghiány okozta ráncok kisimulnak, mivel az arc izmai visszanyerik támasztékukat.
 • Megszűnik a beszédzavar
  A teljes foghiánytól megváltozik a szájüreg alakja és a nyelv helyzete, így komoly zavart okoz a hangképzésben. A műfogsor ez hatékonyan megszűnteti.

Vajon Önnek is a műfogsor volna a megoldás? Jöjjön el hozzánk, és az állapotfelmérés során megtaláljuk a legjobb, az Ön állapotára szabott egyedi megoldást a tökéletes mosolyához!

Most 110.000 Ft. helyett 90.000 Ft.

Egy vissza nem térő ajánlatunk van Önnek:

7 500 Ft-ot adunk ajándékba MOST!
Állapotfelmérés, konzultáció, és kezelési terv 7 500 Ft helyett most első alkalommal díjmentesen.

Természetesen a kapacitásaink végesek. Ezért ezt a lehetőséget csak egyszer, és csak korlátozott számú betegünknek tudjuk biztosítani. Szóval, ragadja meg az alkalmat, és jelentkezzen most!

Szigorú garanciákat vállalunk

1. Minőségi garancia:

Az általunk végzett fogászati beavatkozásokra minőségi garanciát vállalunk. Ez implantáció esetén 2 év.

2. Árgarancia:

Minden beavatkozás előtt, kérés nélkül biztosítjuk Önnek az árajánlatunkat írásban, és garantáljuk, hogy a kezelési tervben meghatározott árak nem változnak.

Ne várjon tovább!

Szabaduljon meg a hiányos fogsora okozta összes
kellemetlenségtől gyorsan és fájdalommentesen!

Ne feledje! Az orvosaink kapacitása véges, a szabad időpontok pedig fogynak.
Jelentkezzen, és foglalja le a saját időpontját az állapotfelméréshez, és takarítson meg 7 500 Ft-ot!

Amit a műfogsorról tudni kell

 • A műfogsor feladata nemcsak a fogak, hanem a fogíny pótlása is. A műfogsor alapanyaga speciális műanyag, melyek fém részekkel is kombinálhatóak.
 • A teljesen kivehető műfogsor ma már olyan korszerű anyagból és technológiával készül, hogy a műfogsor éjszaka is nyugodtan viselhető, csak a tisztításhoz kell kivenni!

A műfogsor viselését természetesen meg kell szokni, az első időszakban ez járhat némi nehézséggel. Azonban néhány hét vagy hónap után az arc és a nyelv izomzata alkalmazkodik a műfogsorhoz, és már sokkal könnyebb azt helyben tartani. A fogsorrögzítő krémek sokat segíthetnek a kezdeti időszakban. A műfogsor kiváltotta „idegen test”-érzés hamar elmúlik, és egy idő után már úgy érezzük a protézist, mintha a saját fogunk lenne.

Jelentkezzen, és foglalja le a saját időpontját az állapotfelméréshez, és
takarítson meg 
7 500 Ft-ot!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This