Fájdalommentes fogászat megfizethető árakon
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

Precíz, élethű, természetes hatású fogpótlás

Senki sem fogja észrevenni, hogy fogpótlása van, olyan mint az igazi

Ha pótolni kell a fogait, az nem feltétlenül az Ön hibája. A helyzet kialakulásában nagy szerepet kap a genetika. Mi pontosan tudjuk, hogy a magabiztos mosoly hiánya a nem megfelelő élettani hatások mellett mennyi kellemetlenséggel jár. Voltak idők, amikor a fogpótlás szégyellni való dolog volt. De ez már a múlté. A mai modern fogorvoslás lehetővé teszi, hogy olyan pótlások készüljenek, amelyek olyanok lesznek, mint az eredeti fogai, vagy talán még szebbek.

Képzelje el, hogy milyen lenne, ha tökéletes fogpótlása lenne, hibátlanul és hófehéren!

A sokak által az ápolatlansággal azonosított foghiány megszűnik. Ez csak Önön múlik. A nálunk készült fogpótlások valóban természethűek és személyre szabottan készülnek. Mindez annak is köszönhető, hogy a fogtechnikus kolléga elérhető közelségben van, ennek nagy előnye, hogy Önnek nem kell napokat várakoznia ha különleges kívánságai vannak a saját fogpótlásával kapcsolatban.

Néhány gyakori fogpótlás:

1. Fémkerámia vagy cirkon korona: körhíd fogpótlás bemutatása a szájban

A korona egy fog teljes felszínét beborító fogpótlás, amelynek formája és színe megegyezik az eredeti, ép foggal. Ez fogtechnikai laboratóriumban készül és a fog eredeti alakjának a helyreállítása a cél.

2-Műfogsor:

mufogsor teljes also illusztracio A teljes fogsor olyan kivehető fogpótlás, amelyet teljes foghiány esetében alkalmazunk. A fogak elvesztésének következtében  kialakult teljes fogatlanság  helyreállításának gyakori módja a teljes kivehető fogsor készítése.  TOVÁBB >>

kombinált fogpótlás bemutatása egy szájban

3. Kombinált fogpótlás

Ha egy fogívben nem teljes a foghiány, de a meglévő fogak száma nem elegendő a fix pótlások készítéséhez, abban az esetben részleges lemezes fogpótlást alkalmazhatunk a rágófunkció visszaállítására.

4. Implantátum fogpótlás bemutatása egy szájon

A páciensek kedvező tapasztalatai, a kivehető fogpótlás elkerülése révén tapasztalható komfortérzet, és az életminőség jelentős javulása, no meg a kedvező szakmai tapasztalatok mégis azt eredményezik, hogy az eljárás egyre inkább rutinszerű beavatkozásnak számít a fogászati-szájsebészeti praxisokban.

Amit mi biztosan megígérhetünk:

 • Erős és tartós fogaival újra egészségesen étkezhet
  Hosszú ideig nem lesz vele gondja. Hosszú élettartamú és nagy teherbírású alapanyagokból készül, így nem kell félnie attól, hogy hamar tönkremegy.
 • Tökéletesen illeszkedik, esztétikailag kifogástalan
  Nincs kényelmetlen érzés, a fogíny esztétikájára és egészségére is gondosan figyelünk. Adott esetben a vállas korona előkészítéssel az íny egészséges, rózsaszín és feszes marad, a fogpótlás viselése és használata harmonikus érzést nyújt, olyan mintha visszakapná a saját fogait.
 • Olyan mint az igazi
  Ez azt jelenti, hogy ha a cirkon pótlást választja, ezen az anyagon a fény ugyanúgy áthatol, mint a saját fogakon. A cirkonból készült koronák teljesen azonosak a szomszédos fogakkal. Szövetbarát, nem tartalmaz fémeket, így fémallergiások is bátran viselhetik.
Vajon Önnek is a rögzített fogpótlás volna a megoldás? Jöjjön el hozzánk, és az állapotfelmérés keretében megtaláljuk a legjobb megoldást a tökéletes mosolyához!

Nikkelmentes fémkerámia korona ára 45.000 Ft. helyett most 39.500 Ft.

Egy vissza nem térő ajánlatunk van Önnek:

7 500 Ft-ot adunk ajándékba MOST!
Állapotfelmérés, konzultáció, és kezelési terv 7 500 Ft helyett most első alkalommal díjmentesen.

Természetesen a kapacitásaink végesek. Ezért ezt a lehetőséget csak egyszer, és csak korlátozott számú betegünknek tudjuk biztosítani. Szóval, ragadja meg az alkalmat, és jelentkezzen most!

Szigorú garanciákat vállalunk

1. Minőségi garancia:

Az általunk végzett fogászati beavatkozásokra minőségi garanciát vállalunk. Ez implantáció esetén 2 év.

2. Árgarancia:

Minden beavatkozás előtt, kérés nélkül biztosítjuk Önnek az árajánlatunkat írásban, és garantáljuk, hogy a kezelési tervben meghatározott árak nem változnak.

Ne várjon tovább!

Szabaduljon meg a hiányos fogsora okozta összes
kellemetlenségtől gyorsan és fájdalommentesen!

Ne feledje! Az orvosaink kapacitása véges, a szabad időpontok pedig egyre fogynak.
Jelentkezzen, és foglalja le a saját időpontját az állapotfelméréshez, és takarítson meg 7 500 Ft-ot!

Két fontos információ

 • Ön arra az időre sem marad fog nélkül, amíg készül a fogpótlás, ugyanis ideiglenes koronával biztosítjuk az esztétikai megjelenését erre a rövid időre is.
 • Ön semmit sem fog érezni a beavatkozások alkalmával, mivel orvosaink teljes mértékben figyelnek az Ön fájdalommentes kezelésére!

Jelentkezzen, és foglalja le a saját időpontját az állapotfelméréshez,
és takarítson meg 7500 Ft-ot!

Pin It on Pinterest

Share This

Pin It on Pinterest

Share This