Fájdalommentes fogászat megfizethető árakon
Bejelentkezés: 06 (1) 266 6766 | info@harmoniadental.hu

Precíz, élethű, természetes hatású fogpótlás

Senki sem fogja észrevenni, hogy fogpótlása van, olyan mint az igazi

Ha pótolni kell a fogait, az nem feltétlenül az Ön hibája. A helyzet kialakulásában nagy szerepet kap a genetika. Mi pontosan tudjuk, hogy a magabiztos mosoly hiánya a nem megfelelő élettani hatások mellett mennyi kellemetlenséggel jár. Voltak idők, amikor a fogpótlás szégyellni való dolog volt. De ez már a múlté. A mai modern fogorvoslás lehetővé teszi, hogy olyan pótlások készüljenek, amelyek olyanok lesznek, mint az eredeti fogai, vagy talán még szebbek.

egy nő felhőtlen mosolya a tőkéletes fogaival

Képzelje el, hogy milyen lenne, ha tökéletes fogpótlása lenne, hibátlanul és hófehéren!

A sokak által az ápolatlansággal azonosított foghiány megszűnik. Ez csak Önön múlik. A nálunk készült fogpótlások valóban természethűek és személyre szabottan készülnek. Mindez annak is köszönhető, hogy a fogtechnikus kolléga elérhető közelségben van, ennek nagy előnye, hogy Önnek nem kell napokat várakoznia ha különleges kívánságai vannak a saját fogpótlásával kapcsolatban.

Néhány gyakori fogpótlás:

1. Fémkerámia vagy cirkon korona:körhíd fogpótlás bemutatása a szájban

A korona egy fog teljes felszínét beborító fogpótlás, amelynek formája és színe megegyezik az eredeti, ép foggal. Ez fogtechnikai laboratóriumban készül és a fog eredeti alakjának a helyreállítása a cél.

2-Műfogsor:

mufogsor teljes also illusztracioA teljes fogsor olyan kivehető fogpótlás, amelyet teljes foghiány esetében alkalmazunk. A fogak elvesztésének következtében  kialakult teljes fogatlanság  helyreállításának gyakori módja a teljes kivehető fogsor készítése.  TOVÁBB >>

kombinált fogpótlás bemutatása egy szájban

3. Kombinált fogpótlás

Ha egy fogívben nem teljes a foghiány, de a meglévő fogak száma nem elegendő a fix pótlások készítéséhez, abban az esetben részleges lemezes fogpótlást alkalmazhatunk a rágófunkció visszaállítására.

4. Implantátumfogpótlás bemutatása egy szájon

A páciensek kedvező tapasztalatai, a kivehető fogpótlás elkerülése révén tapasztalható komfortérzet, és az életminőség jelentős javulása, no meg a kedvező szakmai tapasztalatok mégis azt eredményezik, hogy az eljárás egyre inkább rutinszerű beavatkozásnak számít a fogászati-szájsebészeti praxisokban.

egészségesen étkező nő a fogpótlás után

Amit mi biztosan megígérhetünk:

 • Erős és tartós fogaival újra egészségesen étkezhet
  Hosszú ideig nem lesz vele gondja. Hosszú élettartamú és nagy teherbírású alapanyagokból készül, így nem kell félnie attól, hogy hamar tönkremegy.
 • Tökéletesen illeszkedik, esztétikailag kifogástalan
  Nincs kényelmetlen érzés, a fogíny esztétikájára és egészségére is gondosan figyelünk. Adott esetben a vállas korona előkészítéssel az íny egészséges, rózsaszín és feszes marad, a fogpótlás viselése és használata harmonikus érzést nyújt, olyan mintha visszakapná a saját fogait.
 • Olyan mint az igazi
  Ez azt jelenti, hogy ha a cirkon pótlást választja, ezen az anyagon a fény ugyanúgy áthatol, mint a saját fogakon. A cirkonból készült koronák teljesen azonosak a szomszédos fogakkal. Szövetbarát, nem tartalmaz fémeket, így fémallergiások is bátran viselhetik.
Vajon Önnek is a rögzített fogpótlás volna a megoldás? Jöjjön el hozzánk, és az állapotfelmérés keretében megtaláljuk a legjobb megoldást a tökéletes mosolyához!

Nikkelmentes fémkerámia korona ára 45.000 Ft. helyett most 39.500 Ft.

Egy vissza nem térő ajánlatunk van Önnek:

7 500 Ft-ot adunk ajándékba MOST!
Állapotfelmérés, konzultáció, és kezelési terv 7 500 Ft helyett most első alkalommal díjmentesen.

Természetesen a kapacitásaink végesek. Ezért ezt a lehetőséget csak egyszer, és csak korlátozott számú betegünknek tudjuk biztosítani. Szóval, ragadja meg az alkalmat, és jelentkezzen most!

Szigorú garanciákat vállalunk

1. Minőségi garancia:

Az általunk végzett fogászati beavatkozásokra minőségi garanciát vállalunk. Ez implantáció esetén 2 év.

2. Árgarancia:

Minden beavatkozás előtt, kérés nélkül biztosítjuk Önnek az árajánlatunkat írásban, és garantáljuk, hogy a kezelési tervben meghatározott árak nem változnak.

Ne várjon tovább!

Szabaduljon meg a hiányos fogsora okozta összes
kellemetlenségtől gyorsan és fájdalommentesen!

Ne feledje! Az orvosaink kapacitása véges, a szabad időpontok pedig egyre fogynak.
Jelentkezzen, és foglalja le a saját időpontját az állapotfelméréshez, és takarítson meg 7 500 Ft-ot!

Két fontos információ

 • Ön arra az időre sem marad fog nélkül, amíg készül a fogpótlás, ugyanis ideiglenes koronával biztosítjuk az esztétikai megjelenését erre a rövid időre is.
 • Ön semmit sem fog érezni a beavatkozások alkalmával, mivel orvosaink teljes mértékben figyelnek az Ön fájdalommentes kezelésére!

Jelentkezzen, és foglalja le a saját időpontját az állapotfelméréshez,
és takarítson meg 7500 Ft-ot!

Harmónia Fogászat

Pin It on Pinterest

Share This

Visszahívjuk?


Amennyiben hétvégén kéri a visszahívást, legkorábban hétfőn keresni fogjuk.

Harmónia Fogászat

Pin It on Pinterest

Share This